Vrijwilligers Hoogeveen

Vrijwilligerscollege: Werken met netwerken

Vrijwilligers Hoogeveen

Op dinsdag 22 mei a.s. organiseert Vrijwilligerscollege Hoogeveen een training over Werken met netwerken. Met deze training leren deelnemers vaardigheden die direct toepasbaar zijn op plannen, ideeën of initiatieven. De training is een kennismaking met de uitgebreide training Werken met Netwerken!

Werken met netwerken is bedoeld voor vrijwilligers die een bijdrage leveren aan het maatschappelijk belang. Hoe krijgt u meer mensen in beweging die willen werken aan uw initiatief? Of hoe krijgt u inzichtelijk of iedereen wel bereikt wordt? Hoe maakt u meer verbinding met elkaar en met andere initiatiefnemers?

Netwerkvaardigheden zijn gericht op het scherp krijgen van het initiatief en het stadium waarin het zich bevindt, de samenstelling van het netwerk, de interactie tussen leden van het netwerk, verschillende rollen in een netwerk en de posities van actoren in de structuur. Tijdens de training kunt u verworven vaardigheden gelijk op uw eigen organisatie en initiatieven toepassen. Na het volgen van de training bent u nog beter in staat om het netwerk vitaal te houden.
Bent u geïnteresseerd om het college bij te wonen, wees dan welkom op dinsdag 22 mei van 19.30 – 21.30 uur, in de Zuiderbreedte, Boekenberghstraat 12 Hoogeveen.

De bijeenkomst is vrijblijvend bij te wonen, maar meld u wel even aan! Dat kan via de website www.vrijwilligershoogeveen.nl/colleges, telefonisch via 0528-278855 (receptie SWW) of via vc@vrijwilligershoogeveen.nl.